Yhteiskuntavastuu

Bausch + Lomb ja Bausch Health Companies Inc. haluavat toimia vastuullisesti. Lahjoitamme miljoonia kruunuja ja tuhansittain vapaaehtoistyötunteja sadoille järjestöille eri puolilla maailmaa. Tässä joitakin esimerkkejä:

Pediatric Cataract Initiative

Maailmaan syntyy joka vuosi satojatuhansia lapsia, joilla on harmaakaihi toisessa tai molemmissa silmissä. Vaiva on englanniksi nimeltään pediatric cataract ja se voi johtaa näön merkittävään heikentymiseen – pahimmassa tapauksessa jopa sokeuteen. Harmaakaihia voidaan hoitaa ja ehkäistä. Tässä me astumme kuvaan. Bausch + Lomb Early Vision Institute ja Lions Clubs International Foundation ovat perustaneet yhdessä Pediatric Cataract Initiative -hankkeen, jonka tarkoitus on auttaa harmaakaihiin sairastuneita ja sille alttiita lapsia.

Yhteiskunnalliset investoinnit

Bausch + Lombin yritysfilosofian ytimessä on ihmisystävällisyys. Investoimme siksi tutkimukseen ja teemme lahjoituksia kansainvälisiin ja pohjoismaisiin kohteisiin.

Kestävän kehityksen mukainen ympäristö

 

Bausch + Lomb on työskennellyt pitkäjänteisesti sen eteen, että yhteiskuntamme ja luontomme säilyisi nykyisille ja tuleville sukupolville. Tämän aikaansaamiseksi pyrimme päivittäin toimimaan ympäristön kannalta kestävällä tavalla vähentämällä jätteentuotantoa sekä polttoaineen, energian, veden ja luonnon resurssien käyttöä. Yksi menestyksen mittareista Bausch + Lombin kehitystyössä on jatkuva edistys kestävän kehityksen saralla.

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc