Ura Bausch + Lomb:lla

Työ ja ura Bausch + Lomb AB:n palveluksessa tarkoittaa, että pääset vaikuttamaan hyvin itsenäisesti maailmanlaajuisessa lääke- ja lääkintälaiteyrityksessä.  Työtehtävissä on suurtakin vaihtelua, opit paljon ja olet osaltasi vaikuttamassa siihen, että saavutamme asetetut liiketoimintatavoitteet sekä yksilötasolla että yhdessä kollegoiden kanssa.

 

Työskentely Bausch + Lombilla tarkoittaa, että saat runsaasti vastuuta yhdellä tai useammalla liiketoiminta-alueellamme: Vision Care, Surgical ja Pharma. Työtovereinasi on noin 40 pohjoismaalaista kollegaa joko toimistolla Tukholmassa tai kenttätyössä eri puolilla Pohjoismaita. Olet samalla osa maailmanlaajuista Bausch + Lomb -konsernia, joka on yksi Bausch Health Companies Inc.:n tytäryhtiöistä. Emoyhtiön toiminta kattaa useita liiketoiminta-alueita ja se työllistää 21 000 henkilöä.

Yrityskulttuuri

Kaikki ovat meille yhtä tärkeitä ja työskentelemme yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen. Haluamme, että töihin tuleminen tuntuu mukavalta.

Luottamus, kaikinpuolinen kunnioitus, monimuotoisuuden vaaliminen ja eettinen toiminta ovat ratkaisevan tärkeitä Bausch + Lombin suhteissa silmien hoidon ammattilaisiin, asiakkaisiin, työntekijöihin ja sijoittajiin. Olemme sitoutuneet harjoittamaan liiketoimintaamme korkeimpien eettisten vaatimusten mukaan. Varmistamme, että toimintamme on sopusoinnussa yrityksen käytäntöjen, lakien ja määräysten kanssa ja että toimimme pitkäjänteisesti hyvän liikemiestavan mukaisesti.

Olemme olleet yksi silmien terveyden kansainvälisistä markkinajohtajista yli 160 vuoden ajan. Pohjoismaissa olemme toimineet yli 30 vuotta. Olemme yhä erittäin dynaaminen ja mukautuva yritys. Vuonna 2013 siirryimme osaksi Bausch Health Companie Inc. -yhtiötä ja sen myötä tutkimme uusia, jännittäviä liiketoiminta-alueita myös Pohjoismaissa.

Yhdessä saavutamme kvalitatiivisesti merkittäviä tuloksia. Luotamme työntekijöihimme, kuuntelemme asiakkaitamme ja pysyttelemme kehityksen kärjessä vertaamalla toimintaamme alan parhaisiin toimijoihin. Jokainen toiminto ja työntekijä on meille tärkeä.

Ura

Jos haluat keskustella tulevaisuudesta kanssamme, lähetä hakemus HR-vastaava Pia Fröbergille osoitteeseen nordicrecruitment@bausch.com 

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page