Bloxapthe

Suun rakkulat ja haavaumat (aftat) ovat tavallisia lapsilla. Ne voivat aiheuttaa kipua ja kirvelyä syödessä, puhuessa tai hampaita harjatessa. Bloxaphte junior on erityisesti yli 2,5-vuotiaille lapsille suunniteltu geeli. Geeli lievittää nopeasti kipua ja epämukavuutta ja toimii tehokkaana suojana, joka edistää paranemista suussa. Bloxapthe junior sisältää luonnollisia kasviuutteita ja hyaluronihappoa. Se maistuu punaisilta hedelmiltä.

Levitä pieni määrä geeliä hoidettavalle alueelle aterian jälkeen puhtaalla sormella tai vanupuikolla. Käytä tuotetta 2–3 kertaa päivässä (tai useammin tarvittaessa) viikon ajan tai kunnes oireet häviävät. Vältä syömistä 30 minuutin ajan käytön jälkeen.

Saatavana valikoiduista apteekeista.

Ominaisuudet

Ominaisuudet

  • Sokeriton
  • Alkoholiton (ei kirvele)
  • Parabeeniton
  • Gluteeniton ja laktoositon
  • Vegaaninen

Sisältö

Sisältö

Vesi, ksylitoli, glyseriini, damaskonruusun terälehtiuute, ksantaanikumi, polykarbofiili, natriumhydroksidi, hyaluronihapon natriumsuola, pektiini, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, stevioliglykosidit, pantenoli, punaisten hedelmien luonnollinen makuaine, aloe veran lehtiuute.

Pakkausseloste

Bloxaphte on lääkinnällinen laite ja saatavana apteekista. Bloxapthe on tarkoitettu suun rakkuloihin ja haavoihin (aftoihin) liittyvien oireiden hoitoon. Valmisteen käyttöön ei liity tunnettuja tai ennakoitavissa olevia haittavaikutuksia tieteellisen kirjallisuuden perusteella. Jos käytön aikana ilmenee ei-toivottuja vaikutuksia, ota yhteyttä lääkäriin.

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page