Oxyal Triple Action

Oxyal Triple Action Spray  on voiteleva silmäsumute, joka sisältää lipidejä (triglyseridejä) ja kosteuttavia ainesosia (natriumhyaluronaattia ja karbomeeria). Tuote vahvistaa kyynelkalvon kaikkia kolmea kerrosta ja pehmentää silmän pintaa. Koostumus on suunniteltu niin, että se jää silmän pinnalle ja helpottaa oireita pitkäkestoisesti.

Silmien vuotaminen voi johtua kuivuudesta. Syynä voi olla lipidien puute kyynelkalvon pinnalla. Tutkimusten mukaan 86 %:lla kuivista silmistä kärsivistä ihmisistä on liian vähän lipidejä kyynelkalvossa*. Oxyal Triple Action Spray lisää sekä kosteutta että lipidejä, mikä auttaa säilyttämään silmän kosteuden.

Nopea ja helppo annostella sumutteena

Sumutepullosta on nopeaa ja helppoa annostella tuotetta. Voidaan käyttää sekä silmille että silmäluomille. Oxyal Triple Action Spray virkistää silmänympärysihoa. Se lievittää nopeasti hilseilevää ja ärtynyttä ihoa ja helpottaa allergian oireita.

Oxyal Triple Action Spray sopii kaikille, jotka kärsivät silmien kuivuuden aiheuttamista oireista, kuten väsyneistä, rasittuneista tai vuotavista silmistä, kirvelystä tai roskan tunteesta tai silmänympärysihon kuivuudesta. Suihke sopii niille, joiden mielestä silmätippojen käyttö on hankalaa tai jotka haluavat nopean ja helppokäyttöisen tuotteen. Tuote säilyy avattuna 6 kuukautta. Käytä ennen viimeistä käyttöpäivää. Piilolinssien käyttäjä: ota piilolinssit silmistä, annostele tuote ja odota noin 15 minuuttia ennen kuin asetat piilolinssit takaisin.

Oxyal Triple Action on saatavana myös silmätippoina. Lue lisää täältä.

Haluatko lisätietoja Oxyal Triple Action Spray -tuotteen käytöstä?  Katso ohjevideo täältä.

Saatavana valikoiduista apteekeista

Tärkeitä ominaisuuksia ja etuja

Tärkeitä ominaisuuksia ja etuja

  • Ei sisällä säilöntäaineita.
  • Avattu pakkaus säilyy 6 kuukautta.
  • Voidaan käyttää sekä silmille että silmäluomille.
  • Annostele 1–2 suihkausta Oxyal Triple Action Sprayta silmään tai silmäluomelle tarvittaessa.
  • Ota piilolinssit pois silmistä ennen tuotteen käyttöä ja odota vähintään 15 minuuttia ennen piilolinssien takaisin asettamista.

Lisätiedot

Lisätiedot

 Oxyal Triple Action Spray Pakkausseloste

*E.M. Messmer The pathophysiology, diagnosis and treatment of dry eye disease Deutsches Ärzteblatt International 2015; 112: 71–82. Oxyal Triple Action Spray on lääkinnällinen laite

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc