Oxyal Triple Action

Vahvistaa kyynelkalvon kerroksia

Oxyal Triple Action Spray on voiteleva silmäsuihke, joka hoitaa silmien kuivuuden aiheuttamia oireita. Se vahvistaa kyynelkalvon kaikkia kolmea kerrosta ja pehmentää silmän pintaa. Koostumus on suunniteltu niin, että se jää silmän pinnalle ja helpottaa oireita pitkäkestoisesti.

Silmien vuotaminen voi johtua kuivuudesta. Syynä voi olla lipidien puute kyynelkalvon pinnalla. Tutkimusten mukaan 86 %:lla kuivista silmistä kärsivistä ihmisistä on liian vähän lipidejä kyynelkalvossa1. Oxyal Triple Action Spray lisää sekä kosteutta että lipidejä, mikä auttaa säilyttämään silmän kosteuden.

Suihkepullon ansiosta käyttö on nopeaa ja helppoa, ja tuotetta voidaan käyttää sekä silmille että silmäluomille. Luomelle annosteltaessa Oxyal Triple Action Spray virkistää silmänympärysihoa. Se lievittää nopeasti hilseilevää ja ärtynyttä ihoa ja helpottaa allergian oireita.

Oxyal Triple Action Spray sopii kaikille, jotka kärsivät silmien kuivuuden aiheuttamista oireista, kuten väsyneistä, rasittuneista tai vuotavista silmistä, kirvelystä tai roskan tunteesta tai silmänympärysihon kuivuudesta. Suihke sopii niille, joiden mielestä silmätippojen käyttö on hankalaa tai jotka haluavat nopean ja helppokäyttöisen tuotteen.

Oxyal Triple Action on saatavilla valikoiduista apteekeista.

Oxyal Triple Action on saatavana myös silmätippoina. Lue lisää täältä

Tärkeitä etuja ja ominaisuuksia

Tärkeitä etuja ja ominaisuuksia

  • Ei sisällä säilöntäaineita
  • Avattu pakkaus säilyy 6 kuukautta.
  • Voidaan käyttää sekä silmille että silmäluomille.
  • Annostele 1–2 suihkausta Oxyal Triple Action Sprayta silmään tai silmäluomelle tarvittaessa.
  • Ota piilolinssit pois silmistä ennen tuotteen käyttöä ja odota vähintään 15 minuuttia ennen piilolinssien takaisin asettamista. 

Lisätiedot

Lisätiedot

Oxyal Triple Action on lääkinnällinen tuote

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page