Oxyal Care Gel

Oxyal Care on pitkäkestoisesti kosteuttava geeli, joka virkistää ja rauhoittaa kuivia silmiä. Sisältää karbomeeria, joka voitelee ja kosteuttaa, sekä dekspantenolia, joka tukee silmän terveyttä.

Oxyal Care -silmätippoja suositellaan käytettäväksi illalla. Ne voivat auttaa myös silloin, jos silmät tuntuvat herätessä karheilta ja kuivilta.

Oxyal Caren turvallinen ja oikea käyttö

Pidä tuubia pystyasennossa silmän yläpuolella ja vedä alaluomea varovasti alaspäin. Pudota tippa valmistetta molempiin silmiin puristamalla tuubia varovasti. Varmista, että tuubi on pystyasennossa kun annostelet valmistetta.

Jos käytät Oxyal Care -geeliä yöllä, annostele se silmään vähintään 15 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Piilolinssien käyttäjä: ota piilolinssit silmistä, annostele tuote ja odota noin 15 minuuttia ennen kuin asetat piilolinssit takaisin.

Oxyal-silmätipat voitelevat ja kosteuttavat. Tipat sisältävät hyaluronihappoa, jota on silmissä luontaisesti. Se kosteuttaa, voitelee ja suojaa silmän pintaa.

Kosteuttavat Oxyal-silmätipat auttavat lievittämään silmien lievää kuivuutta, joka johtuu ulkoisista tekijöistä, kuten kuivasta ilmasta, näyttötyöskentelystä, pölystä tai vastaavasta.

Jo yksi silmätippa tuo helpotusta

Useimmille vaivojen lievittämiseen riittää yksi tai kaksi tippaa Oxyalia kumpaankin silmään. Voidaan käyttää tarvittaessa tai lääkärin tai optikon suosituksen mukaan. Oxyalia on saatavilla kätevässä 10 ml:n pullossa. Tuote säilyy avattuna kaksi kuukautta. Käytä ennen viimeistä käyttöpäivää. Voidaan käyttää piilolinssien kanssa.

Saatavana valikoiduista apteekeista

Tärkeitä ominaisuuksia ja etuja

Tärkeitä ominaisuuksia ja etuja

  • Voitelee ja suojaa silmän pintaa.
  • Sisältää dekspantenolia, joka suojaa tervettä silmää.
  • Suositeltu käyttöaika on öisin.
  • Ota piilolinssit pois silmistä ennen tuotteen käyttöä ja odota vähintään 15 minuuttia ennen piilolinssien takaisin asettamista.

Pakkausseloste

Oxyal Care on lääkinnällinen laite.

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc