Boston Simplus Multi-Action Solution

– koville piilolinsseille

 

Boston Simplus Multi-Action Solution on piilolinssien hoitojärjestelmä pullossa. Se puhdistaa, desinfioi ja hoitaa kovat piilolinssit sekä poistaa niistä proteiinikertymiä. Boston Simplus tarjoaa yhdessä tuotteessa puhdistuksen, joka on verrattavissa markkinoiden johtavaan, kaksivaiheiseen kovien linssien puhdistusjärjestelmään. Useista polymeereistä koostuva vaimennusominaisuus, joka parantaa mukavuutta silmiin asetettaessa ja pitää linssin pinnan kosteana ja miellyttävänä.

 

 

Boston Simplus Solution -nesteen avulla vältät jokailtaisen puhdistusrutiinin. Sinun tarvitsee vain hieroa piilolinssejä kevyesti ja huuhtoa ne ennen käyttöä aamulla. Tehokkuutta ja mukavuutta aktiivisille kovien piilolinssien käyttäjille. Kaikkia ohjeiden vaiheita on noudatettava, jotta piilolinssit desinfioituvat kunnolla.

 

Tärkeitä etuja ja ominaisuuksia

Tärkeitä etuja ja ominaisuuksia

  • Kätevä yhden pullon järjestelmä kovien (kaasua läpäisevien) piilolinssien puhdistukseen, proteiinikerrostumien poistoon, huuhtomiseen, desinfiointiin, hoitamiseen, säilytykseen ja silmiin asettamiseen
  • Ei pitkällisiä puhdistusrutiineja iltaisin
  • Viikoittaista proteiinikertymien poistoa ei tarvita
  • Ei sovellu pehmeille piilolinsseille

 

Pakkauskoko

Pakkauskoko

  • 120ml

Lisätiedot

Boston Simplus Multi-Action Solution on lääkinnällinen tuote

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc