Oxyal

Silmän pintaa peittää ohut nestemäinen kerros, kyynelkalvo. Sen tarkoitus on kosteuttaa, suojata ja tasoittaa silmän ulkopintaa, jotta silmän sarveiskalvo pystyy taittamaan valoa parhaalla mahdollisella tavalla. Kyynelneste sisältää monia erilaisia aineita, jotka voitelevat silmiä ja suojaavat niitä kuivumiselta ja infektioilta.

Siitä huolimatta silmät saattavat joskus tuntua kuivilta ja ärtyneiltä. Se voi johtua monista syistä, esimerkiksi sisäilmasta. Myös perussairaudet voivat aiheuttaa silmävaivoja.

Oxyal suojaa, kosteuttaa ja voitelee silmiä

Voitelevat Oxyal-tipat voivat tuoda helpotusta kuiville, väsyneille tai ärtyneille silmille. Tipat sisältävät hyaluronihappoa, jota on silmissä luontaisesti. Se kosteuttaa, voitelee ja suojaa silmän pintaa. Oxyal on lääkinnällinen tuote.

Oxyal sisältää myös ainutlaatuista Oxyd®-säilöntäainetta, joka muuttuu hapeksi, vedeksi ja luonnollisiksi suoloiksi ollessaan kosketuksissa silmän kanssa. Yksinkertaistetusti voisi sanoa, että Oxyal sisältää säilöntäainetta pullossa ollessaan, mutta ei silmän pinnalla. Sen vuoksi Oxyal soveltuu käytettäväksi myös piilolinssien kanssa.

Jo yksi silmätippa tuo helpotusta

Useimmille vaivojen lievittämiseen riittää yksi tai kaksi tippaa Oxyalia kumpaankin silmään. Tippoja voi käyttää tarpeen mukaan tai lääkärin tai optikon ohjeiden mukaisesti. Oxyalia on saatavilla kätevässä 10 ml:n pullossa. Tuote säilyy avattuna kaksi kuukautta.

Tuotetta on saatavilla apteekista ja hyvin varustetuilta optikoilta. 

Tärkeitä etuja ja ominaisuuksia

Tärkeitä etuja ja ominaisuuksia

  • Suojaa, kosteuttaa ja voitelee silmiä
  • Sisältää Oxyd®-säilöntäainetta, joka muuttuu hapeksi, vedeksi ja luonnollisiksi suoloiksi ollessaan kosketuksissa silmän kanssa
  • Soveltuu käytettäväksi piilolinssien kanssa

Lisätietoja

Lisätietoja

Oxyal on lääkinnällinen tuote

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page