Artelac

(hypromelloosi)

Kyyneleet – kuivien silmien parhaat ystävät

Silmän pintaa peittää ohut nestemäinen kerros, kyynelkalvo. Sen tarkoitus on kosteuttaa, suojata ja tasoittaa silmän ulkopintaa, jotta silmän sarveiskalvo pystyy taittamaan valoa parhaalla mahdollisella tavalla. Kyynelneste sisältää monia erilaisia aineita, jotka voitelevat silmiä ja suojaavat niitä kuivumiselta ja infektioilta.

Siitä huolimatta silmät saattavat joskus tuntua kuivilta ja ärtyneiltä. Se voi johtua monista syistä, esimerkiksi sisäilmasta. Myös perussairaudet voivat aiheuttaa silmävaivoja.

Artelac-silmätipat toimivat luonnollisen kyynelnesteen tavoin ja voitelevat ja kosteuttavat silmää. Artelac on ilman reseptiä myytävä valmiste, joka lievittää kuivien silmien oireita. Tipat sisältävät hypromelloosia.

Annostus on tavallisesti yksi tippa kumpaankin silmään tarpeen mukaan tai lääkärin ohjeen mukaisesti.

Artelac-valmistetta on saatavilla 10 ml:n pullossa ja kerta-annospakkauksissa.

Artelac kerta-annospakkaukset eivät sisällä säilöntäaineita. Siksi ne soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa. Pullossa taas on pieni määrä säilöntäainetta. Jos käytät piilolinssejä, ota ne pois silmistä ennen Artelacin käyttöä. Odota vähintään 15 minuuttia ennen piilolinssien takaisin asettamista. Jos käytät jotakin muuta silmävalmistetta, odota vähintään 5 minuuttia valmisteiden välillä. Käytä Artelacia viimeiseksi.

Lisätietoa saat osoitteesta www.laakeinfo.fi

Valmisteyhteenveto päivitetty viimeksi 20.4.2015

Tärkeitä etuja ja ominaisuuksia

Tärkeitä etuja ja ominaisuuksia

  • Suojaa, kosteuttaa ja voitelee silmiä
  • Saatavilla kerta-annospakkauksissa ja pullossa
  • Kerta-annospakkaukset eivät sisällä säilöntäainetta
  • Artelac sisältää setrimidi-säilöntäainetta

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc