Oxyal Triple Action

Oxyal Triple Action on voiteleva silmätippa, joka vahvistaa kyynelkalvon kaikkia kolmea kerrosta ja jolla on pehmentävä vaikutus silmän pintaan. Tuote on suunniteltu niin, että se jää silmän pinnalle ja helpottaa oireita pitkäkestoisesti.

Silmien vuotaminen voi johtua kuivuudesta. Syynä voi olla lipidien puute kyynelkalvon pinnalla. Tutkimusten mukaan 86 %:lla kuivista silmistä kärsivistä ihmisistä on liian vähän lipidejä kyynelkalvossa*. Oxyal Triple Action lisää sekä kosteutta että lipidejä, mikä auttaa säilyttämään silmän kosteuden.

Oxyal Triple Action sopii kaikille, jotka kärsivät silmien kuivuuden aiheuttamista oireista, kuten väsyneistä, rasittuneista tai vuotavista silmistä, kirvelystä tai roskan tunteesta.

Annostelu on helppoa ”airless”-pumpulla, jonka ansiosta tuote säilyy avattuna 6 kuukautta ilman säilöntäaineita. Käytä ennen viimeistä käyttöpäivää. 1 tippa painallusta kohden.

Saatavana valikoiduista apteekeista

Tärkeitä ominaisuuksia ja etuja

Tärkeitä ominaisuuksia ja etuja

  • Voitelevat silmätipat.
  • Vahvistaa kyynelkalvon kaikkia kolmea kerrosta.
  • Ei sisällä säilöntäaineita.
  • Ota piilolinssit pois silmistä ennen tuotteen käyttöä ja odota vähintään 15 minuuttia ennen piilolinssien takaisin asettamista.

Pakkausseloste

*E.M. Messmer The pathophysiology, diagnosis and treatment of dry eye disease Deutsches Ärzteblatt International 2015; 112: 71–82. Oxyal Triple Action on lääkinnällinen laite

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc