Bloxgel

Tietoomme on tullut, että ”Lindrande gel vid tandsprickning hos barn” on käännetty virheellisesti ”Pysyvien hampaiden puhkeamista lievittävä geeli”. Olemme pahoillamme tästä. Virhe tullaan korjaamaan mahdollisimman pian, ja se on korjattu seuraavassa tuotantossa. Bloxgel on geeli, joka lievittää vauvan ensimmäisten hampaiden puhkeamisesta aiheutuvaa kipua ja sitä voidaan käyttää 6 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille.

Ensimmäisten hampaiden puhkeaminen tekee usein kipeää: ikenet aristavat ja halkeilevat ja niissä voi esiintyä turvotusta. Bloxgel on tarkoitettu yli 6 kuukauden ikäisille lapsille. Geeli muodostaa nopeasti kalvon ikenien päälle ja voi lievittää hampaiden puhkeamiseen liittyvää kipua, epämukavuutta ja punoitusta. Geeli sisältää luonnollisia kasviuutteita ja hyaluronihappoa.

Levitä geeliä hoidettavalle alueelle riittävä määrä ja hiero se varovasti ikeniin. Bloxgeliä kannattaa käyttää aterioiden jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa. Tämä edistää kalvon muodostumista ja pitkäkestoista lievittävää vaikutusta. Bloxgeliä voi käyttää yhdessä purulelun kanssa. Retrospektiivisessä tutkimuksessa havaittiin, että geelin ja purulelun yhdistelmä voi helpottaa oireita nopeammin kuin pelkkä purulelu.*

Saatavana valikoiduista apteekeista.

Ominaisuudet

Ominaisuudet

  • Sokeriton
  • Alkoholiton
  • Parabeeniton
  • Gluteeniton ja laktoositon
  • Vegaaninen
  • Ei sisällä paikallispuudutteita

Sisältö

Sisältö

Ksylitoli, vesi, glyseriini, damaskonruusun terälehtiuute, ksantaanikumi, hyaluronihappo, kaliumsorbaatti, pektiini, natriumbentsoaatti, sitruunahappo, kiiltomalvauute, kamomillan kukkauute, aloe veran lehtiuute.

Pakkausseloste

*Pierro et al, Retrospective analysis of the effects of a gum gel intended to treat signs and symptoms of teething in infants, Nutrafoods (2019) 2 106-112. DOI 10.17470/NF-019-0015. Bloxgel on lääkinnällinen laite ja saatavana apteekista. Bloxgel on tarkoitettu hampaiden puhkeamiseen liittyvien oireiden hoitoon vauvoilla, erityisesti kivun ja punoituksen lievittämiseen hoidettavalla alueella. Valmisteen käyttöön ei liity tunnettuja tai ennakoitavissa olevia haittavaikutuksia tieteellisen kirjallisuuden perusteella. Jos käytön aikana ilmenee ei-toivottuja vaikutuksia, ota yhteyttä lääkäriin.

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page