On tärkeää valita oikeanlainen tuote

Optikot suosittelevat tutkituttamaan näön säännöllisesti – eivätkä vain siksi, että näkökyky on muuttunut. Samalla on nimittäin hyvä tilaisuus kokeilla uudenlaisia piilolinssejä.

Monet ihmiset käyvät säännöllisesti terveystarkastuksista, ja moni käy hammastarkastuksessakin kerran vuodessa. Kaikki eivät kuitenkaan tarkastuta näköään säännöllisesti, vaikka näkökyky voikin muuttua paljon ajan mittaan.

Koulutetut optikot suosittelevat säännöllisiä näöntutkimuksia kaikille. Erityisesti tämä koskee niitä, jotka jo käyttävät silmälaseja tai piilolinssejä.

– Kehotamme kaikkia piilolinssien käyttäjiä tarkistuttamaan näkönsä kerran vuodessa, sillä näin he voivat jatkaa linssien ongelmatonta käyttöä. Samalla tarkistetaan sekä silmien kunto että näkökyky ja pääset kokeilemaan uusia tuotteita, sanoo optikko Kari Anne Jahr, joka työskentelee Bausch + Lombilla.

Yksi viime vuosina kehitetyistä uutuustuotteista on Biotrue ONEday -piilolinssi. Se sisältää saman verran vettä kuin silmän sarveiskalvo, 78 %, ja se on kehitetty säilyttämään kosteuspitoisuutensa jopa 16 tunnin ajan.

Monet piilolinssien käyttäjät kokevat, että linssit alkavat hiertää silmää muutaman tunnin käytön jälkeen. Biotrue ONEday -linssit on kuitenkin kehitetty tuntumaan miellyttäviltä koko päivän ajan.

Piilolinssejä on saatavilla sekä hajataittoisille että ikänäköisille.

 

Biotrue ONEday linssit on lääkinnällinen tuote

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page