85 PROSENTTIA PIILOLINSSIEN KÄYTTÄJISTÄ EI OLE KOSKAAN VAIHTANUT MERKKIÄ

Kuulutko sinä niihin, jotka ovat aina käyttäneet samanmerkkisiä piilolinssejä? 85 prosenttia piilolinssien käyttäjistä ei ole koskaan vaihtanut merkkiä, vaikka kaksi kolmesta kokeekin, ettei näe tarkasti.

Nyt saatavilla on kuukausilinssi, joka takaa miellyttävän ja hyvän näkökyvyn koko päiväksi.

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa vietämme jopa kymmenen tuntia päivässä näyttöä tuijottaen. Se voi saada linssit kuivumaan, silmät väsymään ja näkökyvyn muuttumaan epätarkaksi. Onkin tärkeää käyttää hyviä kuukausilinssejä, joilla näkee yhtä hyvin heti aamusta alkaen myöhään iltaan asti.

ULTRA® on silikonihydrogeelistä valmistettu kuukausilinssi, joka säilyttää kosteuspitoisuutensa jopa 16 tunnin ajan. Siksi silmät eivät kuivu eikä käyttäjälle tule tarvetta poistaa linssejä. Materiaali päästää lävitseen happea, mikä auttaa pitämään olon miellyttävänä ja näön tarkkana koko päivän.

Eräässä tutkimuksessa lähes 500 henkilöä käytti piilolinssejä yli seitsemän päivän ajan ja katsoi näyttöä keskimäärin yli kolme tuntia päivässä. Tulokset olivat vakuuttavat: Kokonaiset 90 prosenttia käyttäjistä oli erittäin tyytyväisiä ULTRA-linsseihin. He ilmoittivat muun muassa, että linssit tuntuivat yhtä miellyttäviltä päivän lopussa kuin aamullakin.

– Piilolinssien käyttäjät tarvitsevat laadukkaita linssejä, jotka tuntuvat miellyttäviltä pitkään ja takaavat tarkan näön. Olemme tehneet kovasti töitä kehittääksemme täydelliset linssit, kertoo Bausch + Lombin päätutkija Dan Hook.

ULTRA-linsseissä on käytetty High Definition Optics -tekniikkaa, joka auttaa vähentämään sumeutta, haloilmiötä ja häikäisyä. Siksi käyttäjä näkee tarkasti myös heikossa valaistuksessa, esimerkiksi iltaisin autoillessaan.

 

ULTRA Contact Lenses on lääkinnällinen tuote

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page