Ocuvite Complete

Terveellinen elämäntapa ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä hyvän terveyden kannalta. Ocuvite Complete sisältää samettikukista peräisin olevaa sinkkiä, E-vitamiinia, C-vitamiinia, DHA:ta (omega-3) sekä luteiinia ja zeaksantiinia. C- ja E-vitamiini auttavat soluja suojautumaan hapettavalta rasitukselta. Sinkki ja DHA auttavat ylläpitämään normaalia näkökykyä. Terveyttä edistävä vaikutus saavutetaan 250 mg:n päivittäisellä DHA-annoksella. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisen elämäntavan korvikkeina.

Suositeltu päiväannos on 2 kapselia kerran vuorokaudessa aterian yhteydessä veden kanssa nieltynä. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Ocuvite Complete on aikuisille tarkoitettu ravintolisä. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Raskaana olevien ja imettävien naisten on pyydettävä lääkärin ohjeita ennen käyttöä.

 

Ominaisuudet

Ominaisuudet

  • Ravintolisä silmille

  • Sinkki ja DHA auttavat ylläpitämään normaalia näkökykyä.

  • C- ja E-vitamiini auttavat suojautumaan hapettavalta rasitukselta

  • Pakkauskoko 60 kapselia

Sisältö

Sisältö

Kapselin sisältö.  Kalaöljy, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), 20-prosenttinen luteiinisuspensio samettikukista (Tagetes erecta L.) safloriöljyssä, E-vitamiini (DL-alfa-tokoferyyliasetaatti), sakeuttamisaine: mono- ja diglyseridit, sinkki (sinkkisulfaatti), sakeuttamisaine: piidioksidi (nano), yli 2-prosenttinen zeaksantiinisuspensio samettikukista (Tagetes erecta L.) soijaöljyssä. Kapselin kuoren sisältö: Kuoren muodostavat aineet: kalagelatiini: kiinteyttämisaine: glyseroli (E422); väriaine: rautaoksideja ja rautahydroksideja.

 

Tilläggsinformation

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc