PreserVision3 Stick

Ajan mittaan silmämme alkavat kaikkien muiden kehonosien tavoin ikääntyä. Tutkimusten mukaan ruokavaliolla on tärkeä merkitys silmien terveydelle. Yhdessä tasapainoisen ruokavalion kanssa ravintolisä voi auttaa pitämään silmät terveinä myös vanhemmiten.

PreserVision3 Stick sisältää näkökykyä tukevaa sinkkiä. Sinkki sekä C- ja E-vitamiini suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä. Suositeltu päiväannos on 1 annospussi päivässä. Kaada pussin sisältö suoraan suuhun tai liuota se lasilliseen vettä. PreserVision3 Stick maistuu appelsiinilta.

Tärkeitä ominaisuuksia ja etuja

Tärkeitä ominaisuuksia ja etuja

  • Helppo ottaa mukaan – helppo niellä
  • PreserVision3 Stick on ravintolisä, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Se on kuitenkin hyvä keino saada sinkkiä, E- ja C-vitamiinia, luteiinia, zeaksantiinia ja DHA:ta*
  • Ravintolisä silmien terveyden edistämiseen
  • Sisältää ravintoaineita, jotka voivat edistää normaalin näkökyvyn säilymistä
  • Suositeltu PreserVision3 Stick -päiväannos on 1 annospussi päivässä
  • Pakkaus sisältää 30 annospussia. 

* Myönteinen vaikutus saavutetaan, kun DHA:n päiväannos on 250 mg.

PreserVision3 Stick sisältö

PreserVision3 Stick sisältö

DHA (Omega-3): Omega-3-rasvahappoja on erilaisia. Yksi niistä on DHA. Se on erityinen rasvahappo, jolla on monia tärkeitä tehtäviä kehossa. Silmän verkkokalvon ja erityisesti makulan näkösolut (tapit ja sauvat) sisältävät runsaasti juuri DHA:ta. Se auttaa säilyttämään normaalin näkökyvyn.

Sinkki: Kivennäisaine, joka auttaa kehoa metaboloimaan rasvahappoja. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia näkökykyä ja suojaa oksidatiiviselta stressiltä.

C-vitamiini: Antioksidantti, jolla on monia tärkeitä tehtäviä kehossa. C-vitamiini muun muassa helpottaa raudan imeytymistä. Se myös suojaa oksidatiiviselta stressiltä.

E-vitamiini: Toinen tärkeä antioksidantti, joka suojaa oksidatiiviselta stressiltä.

Luteiini: Väriaine, jota on esimerkiksi keltaisissa ja oransseissa vihanneksissa ja vihreissä lehtivihanneksissa. Silmän makula sisältää runsaasti luteiinia.

Zeaksantiini: Luteiinin läheinen sukulainen, joka toimii samaan tapaan. Makulassa on runsaasti myös zeaksantiinia. Luteiini ja zeaksantiini antavat makulalle sen keltaisen värin.

PreserVision3 Stick -valmisteen ainesosien tarkat määrät voit tarkistaa täältä

Lisätiedot

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page