ULTRA – Mukavuutta ja silmää yksityiskohdille

Annikan valinta on ULTRA®: ”Olen erittäin tyytyväinen”

Annika Kampmann työskentelee sisustussuunnittelijana, ja hänen työssään on tärkeää pystyä keskittymään ja pitämään silmät tarkkana koko päivän. Näistä syistä ULTRA-kuukausilinssit sopivat loistavasti Annikan tarpeisiin.

”Työssäni on usein ratkaisevan tärkeää löytää ainutlaatuisia yksityiskohtia. Kuivuvat tai ikävältä tuntuvat linssit eivät saa haitata hyvän ratkaisun keksimistä. Työni on hektistä, ja minulla on jatkuvasti monta rautaa tulessa. Piilolinssit eivät saa häiritä työtäni, vaan on tärkeää, että tiedän niiden toimivan.”

”Kun käytän ULTRA-linssejä, voin luottaa siihen, että näen päivän lopussa yhtä tarkasti ja mukavasti kuin päivän alussakin”, Annika sanoo. ”Työpäivän aikana eteeni tulee monia haasteita ja ongelmia, jotka minun on ratkaistava, mutta näkökyvystä minun ei koskaan tarvitse murehtia.”

Sisustussuunnittelijan työ on monipuolista: joskus tehdään tuntien ajan suunnittelutyötä tietokoneen tai luonnostelun parissa ja vastapainona työtä tehdään käsin, kun yksityiskohdat pitää saada paikoilleen. Työtä tehdään usein aikaisin aamulla tai myöhään illalla, kun pitää kerätä materiaaleja ja hakea inspiraatiota seuraavaan projektiin.

”Tarvitsen linssit, jotka takaavat minulle tällaisen joustavuuden. Mukavuus on kaiken A ja O riippumatta siitä, mitä työhöni kuuluu. Jos silmät tuntuvat väsyneiltä tai kuivilta, tärkeitä yksityiskohtia voi jäädä huomaamatta. Siksi olen erittäin tyytyväinen siihen, miten ULTRA-linssit tukevat työtäni.”

Annika Kampmann on vain yksi esimerkki asiakkaista, jotka ovat tyytyväisiä Bausch + Lomb ULTRA -piilolinsseihin ja niiden MoistureSeal-teknologiaan, joka säilyttää jopa 95 % linssin kosteuspitoisuudesta jopa 16 tunnin ajan. Yhdeksän kymmenestä käyttäjästä on samaa mieltä siitä, että ULTRA-linssit tuntuvat yhtä mukavilta päivän lopussa kuin alussa.

 

ULTRA contact lenses on lääkinnällinen tuote

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page