OLETKO YLI 40? ONKO LUKULINSSIEN AIKA!

Monet suomalaiset käyttävät silmälaseja lukiessaan.

Se on ehkä hieman hankalaa, sillä on kätevämpiäkin tapoja nähdä kaikille etäisyyksille. Hyvä ratkaisu ovat ikänäköä korjaavat piilolinssit. Niiden kosteuspitoisuus on sama kuin silmän sarveiskalvossa.

Ikänäkö on yksi yleisimmistä taittovirheistä. Se tarkoittaa, että ajan myötä näkökyky, erityisesti lähinäkö, heikkenee. Silloin esimerkiksi viestien lukeminen puhelimesta, ruokalistan lukeminen ravintolassa tai kirjan lukeminen voi olla vaikeaa.

Ikänäköä ilmenee tavallisimmin 40 ikävuoden jälkeen. Monet hankkivat tällöin lukulasit, jotka he panevat silmilleen ja ottavat pois monta kertaa päivässä. Joskus lukulasit unohtuvat työpöydälle, koteloonsa tai päälaelle. Moni ei käytä laseja ollenkaan ja näkee huonosti, koska ei ymmärrä, että näkökyky on muuttunut tai ”ei halua tuntea itseään vanhaksi”. Joillakin on useammat lasit eri tarkoituksiin, esimerkiksi yhdet yleiskäyttöön ja yhdet lukemiseen.

Lukulasien jatkuva käyttäminen voi olla hankalaa, mutta onneksi nykyään on saatavilla tarkoitukseen sopivat piilolinssit. Nämä linssit ovat nimeltään Biotrue ONEday for Presbyopia, ja niillä näkee lähelle, keskipitkälle etäisyydelle ja kauas. Silmä käyttää linssin eri osia, kun katse halutaan kohdistaa eri etäisyyksille. Lähelle katsottaessa silmä käyttää linssin sisäosaa, kun taas ulko-osa auttaa näkemään tarkasti kauas.

 

Piilolinssitekniikka on kehittynyt valtavasti viime vuosina, ja Biotrue-linsseissä on sama kosteuspitoisuus kuin silmän sarveiskalvossa, 78 prosenttia. Siksi niillä näkee miellyttävästi koko päivän kaikille etäisyyksille.

 

Biotrue ONEday linssit on lääkinnällinen tuote

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page