Äärimmäisen mukavaa linssitekniikkaa

Jos tarvitset piilolinssit, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen mukavuuden koko päiväksi, lue tämä. Bausch + Lomb Ultran erityinen tekniikka nimittäin tekee näkemisestä mukavaa aamusta iltaan.

Monet suomalaiset käyttävät kuukausipiilolinssejä, ja heille on tärkeää löytää linssit, jotka takaavat tarkan näön koko päiväksi. MoistureSeal®-teknologian ansiosta Bausch + Lomb ULTRA® -linssit tuntuvat miellyttäviltä jopa 16 tunnin ajan. Erään tutkimuksen* mukaan yhdeksän kymmenestä käyttäjästä on samaa mieltä siitä, että piilolinssien tulee tuntua yhtä mukavilta päivän lopussa kuin aamulla.

– Piilolinssien käyttäjät tarvitsevat laadukkaita tuotteita, jotka tuntuvat miellyttäviltä pitkään ja takaavat tarkan näön. Olemme tehneet kovasti töitä kehittääksemme juuri oikeanlaiset linssit, toteaa Bausch + Lombin päätutkija Dan Hook.

Työn tuloksena ovat syntyneet ULTRA-kuukausilinssit, jotka säilyttävät jopa 95 prosenttia kosteudesta jopa 16 tunnin ajan ja päästävät lävitseen happea, mikä auttaa edistämään silmän terveyttä.

Kuukausilinsseistä on saatavilla useita versiota, jotta niin hajataittoiset kuin hyviä lukulinssejä kaipaavatkin löytävät omansa Bausch + Lombin ULTRA-valikoimasta.

ULTRA – mukavuutta ja silmää yksityiskohdille koko päiväksi

 

 

* Bausch + Lombin tekemän tutkimuksen mukaan

 

ULTRA Contact Lenses on lääkinnällinen tuote

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page