88 % hajataittoisista käyttää vääränlaisia piilolinssejä

Nyt on loistotilaisuus kokeilla Biotrue ONEday for Astigmatism -kertakäyttölinssejä, jotka säilyttävät kosteuspitoisuutensa jopa 16 tuntia.

– Ne tuntuvat miellyttäviltä myös illalla, sanoo Bausch + Lomb Nordicin optikko Kari Anne Jahr.

Piilolinssien kehitys on edennyt harppauksin viime vuosina. Mutta vaikka saatavilla on uutta teknologiaa ja uusia materiaaleja, monet käyttävät yhä samoja linssejä kuin aina ennenkin.

Hajataittoisista vain 12 prosenttia käyttää oikeanlaisia eli toorisia piilolinssejä. Ehkäpä nyt olisi oikea hetki harkita linssien vaihtamista? Varaa aika näöntutkimukseen, niin voit kokeilla Biotrue ONEday -piilolinssejä, joiden vesipitoisuus on sama kuin silmän sarveiskalvossa.

Linssien kehitysvaiheessa Bausch + Lombin tutkijat tutkivat silmien räpytystä suurella käyttäjäjoukolla ja kehittivät tulosten perusteella linssin, joka takaa vakaan ja tarkan näön. Näin hajataittoisetkin voivat nauttia piilolinssien hyödyistä.

Lisäksi Biotrue ONEday -linsseissä on erityistä se, että ne säilyttävät 98 prosenttia kosteuspitoisuudestaan jopa 16 tunnin ajan. Se vastaa koko päivän kestävää piilolinssien käyttöä, ja siksi linssit tuntuvat miellyttäviltä vielä pitkän päivän päätteeksikin.

– Linssien ei ole tarkoitus tuntua silmässä. Niiden tulee vain olla silmässä ja olon pitää olla miellyttävä, sanoo Bausch + Lomb Nordicin optikko Kari Anne Jahr.

 

Optikot suosittelevat säännöllisiä näöntutkimuksia kaikille silmälasien ja piilolinssien käyttäjille.

 

Biotrue ONEday for Astigmatism linssit on lääkinnällinen tuote

Kysymykiä?

Online Beratung - form

Online Beratung - page